JJ Jukebox palaa Radioon
Música
Publicado en 11/07/2024

FinnRadio tuo JJ Jukeboxin viikonloppuihin!

FinnRadio on ilahduttanut musiikin ystäviä uudella ohjelmalla, joka tuo viikonloppuihin monipuolista ja nostalgista rytmimusiikkia. JJ Jukebox Rock soi nyt FinnRadiossa lauantaisin klo 19.00–20.00 ja sunnuntaisin klo 13.00–14.00 Espanjan aikaa. Suomen aikaa ohjelmat kuullaan tuntia myöhemmin, eli lauantaisin klo 20.00–21.00 ja sunnuntaisin klo 14.00–15.00.

Aikamatka Rockin juurille

JJ Jukebox Rock tarjoaa kuulijoille kattavan valikoiman rock'n'rollia, countrya ja roots-tyylistä rytmimusiikkia eri vuosikymmeniltä. Ohjelmassa kuullaan niin klassikoita kuin harvinaisempia helmiä, jotka vievät kuulijat aikamatkalle musiikin rikkaaseen historiaan.

JJ Jukebox on tuttu suomalaisilta ja espanjalaisilta radioasemilta, sillä ohjelmaa on aiemmin esitetty Radio Finlandiassa sekä Onda Terral -radioasemalla. Ohjelman isännöimä JJ tunnetaan intohimoisena musiikin ystävänä, joka jakaa mielellään tietouttaan ja rakkauttaan rytmimusiikin eri lajikkeisiin.

"Tavoitteenamme on tarjota kuulijoille ikimuistoisia hetkiä ja tuoda heille musiikin iloa ja energiaa viikonloppujen kunniaksi," kertoo JJ. "FinnRadion kautta voimme tavoittaa uusia kuuntelijoita ja jakaa musiikin riemua entistä laajemmin."

Virittäydy FinnRadion taajuudelle ja anna JJ Jukebox Rockin soida viikonloppusi iloksi!

Nauti rock'n'rollin, countryn ja roots-musiikin helmistä JJ Jukeboxin seurassa FinnRadion viikonloppuohjelmissa!

Comentarios