Suomi Soi - Studiossa Marcos ohjelma 26.8.
Novedades
Publicado en 24/08/2024

Tulevan maanantain Suomi Soi - Studiossa Marcos radio-ohjelma 26.8.

Ensi maanantaina 26. elokuuta radio-ohjelmassa on luvassa monipuolinen ja kiinnostava kattaus. Studiossa ohjelmaa juontaa Marcos Kuusjärvi, ja ohjelmassa kuullaan tuttuun tapaan useita mielenkiintoisia vieraita ja musiikkiesityksiä.

Ohjelman Kirjailijavartissa vierailee tunnettu suomalainen kirjailija Anneli Kanto, joka tunnetaan erityisesti historiallisista romaaneistaan ja lasten- ja nuortenkirjoistaan. Kanto keskustelee kirjallisesta urastaan, uusimmista teoksistaan ja tulevista projekteistaan.

Lisäksi ohjelmassa kuullaan artisti Carita Pennasen haastattelu, jossa hän kertoo urastaan, inspiraatiostaan ja tulevista musiikkiprojekteistaan. Haastattelun hoitaa vierailevana toimittajana Pentti Teräväinen.

Musiikkipuolella ohjelmassa esitetään uutta musiikkia useilta kotimaisilta artisteilta. Mukana ovat Sani, Vee Lehtinen, Jarkko Haapalainen, Tomisetä & MacJoona, Ne On Ne, Luunelonen, Metalli Inc ja The Nevements. Lisäksi kuullaan musiikkia T.T. Wahlroosilta, Phoenix Risingilta ja Aqui, The Queeniltä.

Ohjelma tarjoaa siis monipuolisen katsauksen sekä kirjallisuuden että musiikin maailmaan, joten tätä maanantaita ei kannata jättää väliin!

Ohjelma tulee espanjan aikaa 10.00 - 11.00 ja uusintana 18.00 - 19.00 ja Suomessa tuntia myöhemmin

Comentarios